AMSTERDAM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
OŘECHOVÝ KORPUS
RYBÍZOVÁ MARMELÁDA + SMETANOVO MASCARPONOVÝ KRÉM s citronovou šťávou
SIRUP NA KORPUSY citronový
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE - na obmazání celého dortu
BÍLÝ FONDÁN na potažení + obarvené kousky na dozdobení dle přání
ROZMĚR DORTU: 30 x 40 cm
VÝŠKA CELÉHO DORTU: 7 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 6.200 g
RYBÍZOVÁ MARMELÁDA + SMETANOVO MASCARPONOVÝ KRÉM s citronovou šťávou
SIRUP NA KORPUSY citronový
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE - na obmazání celého dortu
BÍLÝ FONDÁN na potažení + obarvené kousky na dozdobení dle přání
ROZMĚR DORTU: 30 x 40 cm
VÝŠKA CELÉHO DORTU: 7 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 6.200 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Horní pohled
Ještě jeden z trochu jiného úhlu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé