(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Hamburská omáčka v PH
Potřebné ingredience
Vepřové plecko,1 cibuli,1větší mrkev,celer,4 kuličky nového koření,2 bobkové listy,ml.pepř,tymián,sůl,2 kyselé okurky ,10dkg šunky,nebo plátek libového uzeného masa.Mouku na zahuštění.Můžeme dát i smetanu.
Postup přípravy
Osmahneme cibuli,přidáme nastrouhanou zeleninu,přidáme koření a orestujeme.Na kostky nakrájené plecko necháme zatáhnout a zalijeme vodou ,nebo vývarem. Zapnu PH na 2 asi 2,5 hodiny půl hodiny před koncem přidám okurek a šunku nakrájenou a zahustíme hladkou moukou s vodou . Můžem přidat i trochu smetany.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
krišon
(upraveno)
20. 3. 2019, 14:23
Hamburskou kýtu vaše fotografie bohužel nepřipomíná. Je to obávané klasické UHO ze školní či závodní jídelny ... univerzální hnědá omáčka ...škoda
Jamajka206
(upraveno)
1. 6. 2021, 7:14
@krišon
tak na to nekoukejte a přidejte sem váš výtvor