TRAKTŮREK S NÁKLADEM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVÉ PLÁTY
KRÉM: smetanový s karamelovým Salkem
KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTŮ: čokoládová ganache z mléčné čokolády
FONDÁN BÍLÝ: obarvený pomocí airbrushu a domalováno zdobení + vymodelovaný traktůrek s vlečkou
a květinky na trávě
PRŮMĚR DORTU: 23 cm
VÝŠKA DORTU: 8 cm
CELKOVÁ VÁHA SESTAVENÉHO DORTU: 2.880 g
KRÉM: smetanový s karamelovým Salkem
KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTŮ: čokoládová ganache z mléčné čokolády
FONDÁN BÍLÝ: obarvený pomocí airbrushu a domalováno zdobení + vymodelovaný traktůrek s vlečkou
a květinky na trávě
PRŮMĚR DORTU: 23 cm
VÝŠKA DORTU: 8 cm
CELKOVÁ VÁHA SESTAVENÉHO DORTU: 2.880 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled zezadu
Horní pohled
A ještě jeden trochu jiný pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé