A V A T A R - pro Sofinku
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVÉ PLÁTY
KRÉM: smetanový s karamelovým Salkem
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na obmazání dortu
FONDÁN na potažení: obarvený pomocí airbrushem + vymodelované doplňky z obarveného fondánu
SPODNÍ DORT průměr: 26 cm,
HORNÍ DORT průměr: 19 cm
CELKOVÁ VÝŠKA DORTU: 16 cm
CELKOVÁ VÁHA SESTAVENÉHO DORTU: 5.376 g
KRÉM: smetanový s karamelovým Salkem
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na obmazání dortu
FONDÁN na potažení: obarvený pomocí airbrushem + vymodelované doplňky z obarveného fondánu
SPODNÍ DORT průměr: 26 cm,
HORNÍ DORT průměr: 19 cm
CELKOVÁ VÝŠKA DORTU: 16 cm
CELKOVÁ VÁHA SESTAVENÉHO DORTU: 5.376 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled zezadu
Horní pohled
A ještě jeden ze předu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé