SNĚHURKA A SEDM TRPASLÍKŮ
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
VANILKOVO ANANASOVÝ KORPUS
KRÉM: mascarponovo smetanový + smetanovo čokoládový
PROKLÁDÁNO KOUSKY ANANASU
POTAŽENO: BÍLÝM FONDÁNEM
MALOVÁNÍ: gelovými potravinářskými barvičkami
FIGURKY: vymodelované z domácího mléčného marcipánu
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4.320 g
KRÉM: mascarponovo smetanový + smetanovo čokoládový
PROKLÁDÁNO KOUSKY ANANASU
POTAŽENO: BÍLÝM FONDÁNEM
MALOVÁNÍ: gelovými potravinářskými barvičkami
FIGURKY: vymodelované z domácího mléčného marcipánu
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4.320 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled shora
Detail sedmého trpaslíka s číslicí
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
backa
(upraveno)
2. 5. 2019, 21:26
Je opravdu pohádkový nádhera úžasný dort