PRO MILOVNICI FOTBALU
![PRO MILOVNICI FOTBALU](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/181222/11/j164453.jpg)
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS - CITRONOVO VANILKOVÝ
1.KRÉM - SMETANOVO MASCARPONOVÝ
2.KRÉM - SMETANOVÝ ČOKOLÁDOVÝ = PAŘÍŽ
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE - na obmazání celého dortu
KRÉM NA ZDOBENÍ - bílkovo máslový, dobarvený zelenou potavinář. barvičkou
ZELENÝ KOUSEK FONDÁNU - na horní část dortu + obarvený kokos
ZDOBENÍ - vymodelované z fondánu
PEČÍCÍ FORMA - rozměr 34x24 cm
VÝŠKA DORTU - 8 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4.000 g
1.KRÉM - SMETANOVO MASCARPONOVÝ
2.KRÉM - SMETANOVÝ ČOKOLÁDOVÝ = PAŘÍŽ
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE - na obmazání celého dortu
KRÉM NA ZDOBENÍ - bílkovo máslový, dobarvený zelenou potavinář. barvičkou
ZELENÝ KOUSEK FONDÁNU - na horní část dortu + obarvený kokos
ZDOBENÍ - vymodelované z fondánu
PEČÍCÍ FORMA - rozměr 34x24 cm
VÝŠKA DORTU - 8 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4.000 g
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/181222/11/k207741.jpg)
Pohled z levé strany
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/181222/11/k207742.jpg)
Pohled z pravé strany
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/181222/11/k207743.jpg)
Horní pohled
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/181222/11/k207744.jpg)
Zadní pohled
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/181222/11/k207745.jpg)
Trochu jiný pohled shora
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/181222/11/k207746.jpg)
Příprava na dort
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé