KAKAOVÝ MEDOVÝ DORT SPARTAK
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KAKAOVÉ MEDOVÉ PLÁTY
VANILKOVÝ VAŘENÝ KRÉM + KRÉM SMETANOVO MASCARPONOVÝ
KRÉM MÁSLOVO KARAMELOVÝ Z UVAŘENÉHO SALKA S TROCHU NASTAVENÝM KARAMELOVÝM PUDINKEM NA OBMAZÁNÍ CELÝCH DORTŮ
NA OBSYPÁNÍ: PRAŽENÉ MLETÉ VLAŠSKÉ OŘECHY S DRCENÝMI KOUSKY MEDOVÝCH PLÁTŮ
MARCIPÁNOVÉ ZDOBENÍ + OBARVENÝ NA ŽLUTO KOUSEK FONDÁNU NA ZDOBENÍ BOKŮ DORTŮ
CELKOVÉ DOZDOBENÍ KARAMELOVÝM KRÉMEM
PRŮMĚR SPODNÍHO DORTU - 25 cm
PRŮMĚR HORNÍHO DORTU - 20 cm
CELKOVÁ VÝŠKA DORTU - 20 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4000 g
VANILKOVÝ VAŘENÝ KRÉM + KRÉM SMETANOVO MASCARPONOVÝ
KRÉM MÁSLOVO KARAMELOVÝ Z UVAŘENÉHO SALKA S TROCHU NASTAVENÝM KARAMELOVÝM PUDINKEM NA OBMAZÁNÍ CELÝCH DORTŮ
NA OBSYPÁNÍ: PRAŽENÉ MLETÉ VLAŠSKÉ OŘECHY S DRCENÝMI KOUSKY MEDOVÝCH PLÁTŮ
MARCIPÁNOVÉ ZDOBENÍ + OBARVENÝ NA ŽLUTO KOUSEK FONDÁNU NA ZDOBENÍ BOKŮ DORTŮ
CELKOVÉ DOZDOBENÍ KARAMELOVÝM KRÉMEM
PRŮMĚR SPODNÍHO DORTU - 25 cm
PRŮMĚR HORNÍHO DORTU - 20 cm
CELKOVÁ VÝŠKA DORTU - 20 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4000 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Horní pohled
Detailní pohled na méďu
A ještě jeden trochu z blízka
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé