NAROZENINOVÝ PRO MLADÉHO MUŽE
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KAKAOVÝ KORPUS + KÁVOVOCAPPUCINOVÝ
PAŘÍŽSKÝ KRÉM + ŠLEHAČKOVÝ KARAMELOVÝ
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE na potření celého dortu pod bílý krém
BÍLÝ KRÉM NA OZDOBENÍ CELÉHO DORTU: mascarpone, máslo, moučkový cukr, čokoládové bílé čočky, kakaové máslo do čokoládových čoček.
ČOKOLÁDOVÁ GLAZURA: trochu bílých čokoládových čoček, pár kapek modré potravinářské barvičky a pár kapek smetany na rozředění.
NAMALOVANÉ AUTO + VOLANT na kousku fondánu
DOMALOVÁNÍ potravinářskými barvičkami
PEČÍCÍ FORMA: průměr 25 cm, VÝŠKA DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3600 g
PAŘÍŽSKÝ KRÉM + ŠLEHAČKOVÝ KARAMELOVÝ
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE na potření celého dortu pod bílý krém
BÍLÝ KRÉM NA OZDOBENÍ CELÉHO DORTU: mascarpone, máslo, moučkový cukr, čokoládové bílé čočky, kakaové máslo do čokoládových čoček.
ČOKOLÁDOVÁ GLAZURA: trochu bílých čokoládových čoček, pár kapek modré potravinářské barvičky a pár kapek smetany na rozředění.
NAMALOVANÉ AUTO + VOLANT na kousku fondánu
DOMALOVÁNÍ potravinářskými barvičkami
PEČÍCÍ FORMA: průměr 25 cm, VÝŠKA DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3600 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Horní pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé