(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Vepřová játra se zelninou
Potřebné ingredience
500 g vepřových jater, olej,1 cibule,1 menší pórek,3 barevné papriky, sůl, pepř ,10 dkg anglické slaniny , solamyl Marináda: 3 lžíce oleje,1 lžíce čínské sójové omáčky,1 lžíce koření na čínu ,česnek
Postup přípravy
Játra si nakrájíme na nudličky a smícháme v míse s marinádou-nechám přes noc v lednici.(ale stačí 2 hodinky)
Papriky si nakrájíme na nudličky,
pórek na kolečka,cibuli na tenčí měsíčky. Na větší pánvi opeču nakrájenou anglickou slaninu, cibuli a opečeme, když začíná zlátnout přidáme játra i s marinádou, ostatní zeleninu -orestujeme ,podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou asi 15-20 minut. Zahustíme asi 1-2 lžičkami solamylu rozmíchaného v troše vody. Jako příloha je nejlepší rýže.
Papriky si nakrájíme na nudličky,
pórek na kolečka,cibuli na tenčí měsíčky. Na větší pánvi opeču nakrájenou anglickou slaninu, cibuli a opečeme, když začíná zlátnout přidáme játra i s marinádou, ostatní zeleninu -orestujeme ,podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou asi 15-20 minut. Zahustíme asi 1-2 lžičkami solamylu rozmíchaného v troše vody. Jako příloha je nejlepší rýže.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé