NAROZENINOVÝ DORT S KYTIČKOU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS PIŠKOTOVÝ VANILKOVÝ
KRÉM KARAMELOVÝ + SMETANOVO MASCARPONOVÝ
ZKARAMELIZOVANÉ MLETÉ VLAŠSKÉ OŘECHY: na obsypání boků dortu
BÍLÝ KRÉM S BÍLOU ČOKOLÁDOU + ČOKOLÁDOVÝ KRÉM : na vrchní zdobení dortu
ČOKOHMOTA: na ozdobení horní části dortu
MODELACE KYTIČKY: fondán
CUKRÁŘSKÉ STŘÍBRNÉ PECIČKY
PEČÍCÍ FORMA: 28 x 28 cm
VÝŠKA SESTAVENÉHO DORTU: 9 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5 kg
KRÉM KARAMELOVÝ + SMETANOVO MASCARPONOVÝ
ZKARAMELIZOVANÉ MLETÉ VLAŠSKÉ OŘECHY: na obsypání boků dortu
BÍLÝ KRÉM S BÍLOU ČOKOLÁDOU + ČOKOLÁDOVÝ KRÉM : na vrchní zdobení dortu
ČOKOHMOTA: na ozdobení horní části dortu
MODELACE KYTIČKY: fondán
CUKRÁŘSKÉ STŘÍBRNÉ PECIČKY
PEČÍCÍ FORMA: 28 x 28 cm
VÝŠKA SESTAVENÉHO DORTU: 9 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5 kg
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled zezadu
Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé