Těstoviny s ořechy, gorgonzolou a šalvějí
Potřebné ingredience
asi 300g těstovin, 150-170g gorgonzoly, 40g parmazánu, 500g plnotučného mléka, hrst vlašských ořechů, šalvěj, hrst strouhanky, přepuštěné máslo, sůl, pepř
Postup přípravy
Těstoviny vaříme pár minut (aby zůstaly tvrdé). Zahřejeme mléko, přidáme gorgonzolu a polovinu parmazánu, nechme rozpustit. Poté přisypeme nasekané ořechy a těstoviny. Osolíme, opepříme, přidáme šalvěj a chvíli prohříváme. Nasypeme do vymazané zapékací mísy, posypeme zbytkem parmazánu smíchaného se strouhankou a pečeme na 200°C asi 20min.
...
...
...
...
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé