(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
HOVĚZÍ GULÁŠ v PH
Potřebné ingredience
3/4 kg hovězího masa, 3 cibule,trochu sádla,papriku, gulášové koření, majoránku,sůl, pepř, kmín, hl. mouku na jíšku
Postup přípravy
Na cibulce orestuji maso. Přidám koření a zapnu na 3,5 hod. high. Nebo na low 7 hod. Půl hodiny před koncem zahustím a nechám dojít.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
hhandulina
(upraveno)
10. 5. 2020, 17:36
Dobrý den. Plánuji koupit pomalý hrnec. Můžete nějaký doporučit. Jaké funkce by měl mít atd.? Já praktikuji dlouhé pomalé vaření v troubě - viz kachna přes noc, svíčková přes noc, tak si myslím, že hrnec je pro mne jako dělaný. Je z toho maso opravdu měkké? V normálním hrnci na plotně měkké maso já neumím ani řízky-vše dělám v troubě. Moc děkuji za odpověď
Jamajka206
(upraveno)
1. 6. 2021, 7:12
@hhandulina
na obrázku ho máte vyfocený
Petrapetik
(upraveno)
1. 1. 2019, 17:48
Dobrý den, jsem začátečník s pomalým hrncem a vašerecepty vypadají moc lákavě Akorát tedy vždy uváditě v receptech koření apod. a neuvádíte kolik třeba gulášového koření, kolik papriky, atd... Můžete poradit?? A takový machr bohužel nejsem jakože ,od oka"
Jamajka206
(upraveno)
16. 11. 2019, 8:55
@Petrapetik
dle chuti každého.