Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Králík se šlehačkou

0.0
Králík se šlehačkou

Potřebné ingredience

1 naporcovaný králík, sůl, 100g másla, 2 lžičky grilovacího koření, 1 lžička papriky, 4-5 lžic plnotučné hořčice, 1-2 šlehačky

Postup přípravy

Králíka omyjeme, osolíme a zalijeme marinádou (rozpustíme máslo, přidáme koření a hořčici a metličkou prošleháme) a necháme do druhého dne odležet v lednici. Druhý den přilijeme asi 100ml vody, dáme do trouby vyhřáté na 160°C a pečeme přikryté asi 2 hodiny, poté přilijeme smetanu a pečeme ještě 30-60min. Pokud je potřeba vyjmeme maso, šťávu přelijeme do rendlíku a svaříme na požadovanou hustotu - mícháme metličkou, aby se smetana spojila s tukem.

...

...

...

...

...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie