PRO MILOVNÍKA FLORBALU
![PRO MILOVNÍKA FLORBALU](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/180209/13/j163860.jpg)
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: vanilkový
KRÉM: karamelový ze Salka s přídavkem karamelového pudinku speciál od Dr. Oetker
KRÉM: mascarponový se smetanou a zašlehanou čokoládou Ledové kaštany (35 g)
KRÉM NA ZDOBENÍ: máslový s vanilkovým pudinkem + pár kapek rumu a do zbytku zašlehána tmavá čokoláda.
SIRUP NA KORPUSY: voda + cukr = převařit a do vychlazené přidat rum nebo rumovou esenci
DÁLE: mleté vlašské ořechy + trochu cukru krupice na zkaramelizování
ČOKOHMOTA: na horní část dortu pro uložení postavičky a doplňků
FORMA NA PEČENÍ: 28 x 28 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5200 g, výška dortu: 9 cm
KRÉM: karamelový ze Salka s přídavkem karamelového pudinku speciál od Dr. Oetker
KRÉM: mascarponový se smetanou a zašlehanou čokoládou Ledové kaštany (35 g)
KRÉM NA ZDOBENÍ: máslový s vanilkovým pudinkem + pár kapek rumu a do zbytku zašlehána tmavá čokoláda.
SIRUP NA KORPUSY: voda + cukr = převařit a do vychlazené přidat rum nebo rumovou esenci
DÁLE: mleté vlašské ořechy + trochu cukru krupice na zkaramelizování
ČOKOHMOTA: na horní část dortu pro uložení postavičky a doplňků
FORMA NA PEČENÍ: 28 x 28 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5200 g, výška dortu: 9 cm
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/180209/13/k206839.jpg)
Pohled z levé strany
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/180209/13/k206840.jpg)
Pohled z pravé strany
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/180209/13/k206841.jpg)
Zadní pohled
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/180209/13/k206842.jpg)
Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé