Masové koule v rajčatové omáčce
Potřebné ingredience
500 g mletého masa (mix vepřové-hovězí), 2 lahůdkové cibulky, 1 vejce, 3 stroužky česneku, 1 lžička koření do mletého masa, sůl, 250 ml Passaty, 1 lžíce třtinového cukru, máslo na vymazání hrnce, stonek bazalky
Postup přípravy
Promísit maso + bílou část cibulek + česnek + vejce + koření + sůl.
Z masové směsi udělat koule.
Dno hrnce vymazat máslem, na to rozložit koule, zalít Passatou, přidat cukr, zasypat zelenou natí a navrch položit stonek bazalky.
Pomalit 6 hodin na LOW (3,5l hrnec).
Promísit maso + bílou část cibulek + česnek + vejce + koření + sůl.
Z masové směsi udělat koule.
Dno hrnce vymazat máslem, na to rozložit koule, zalít Passatou, přidat cukr, zasypat zelenou natí a navrch položit stonek bazalky.
Pomalit 6 hodin na LOW.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé