(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Krůtí kostky s rajčaty a hříbky
Potřebné ingredience
500 g krůtího masa, 250 g třešňových rajčat, 300 g Passaty, 200 g hříbků (čerstvé nebo mražené), 50 ml smetany, sůl, olivový olej na osmahnutí masa
Postup přípravy
Krůtí maso nakrájet na větší kostky, hříbky pokrájet na kousky, rajčata nechat celá.
Na olivovém oleji orestovat maso, aby se zatáhlo.
Maso přendat do hrnce, osolit a zasypat rajčaty a hříbky.
Vše zalít passatou.
Pomalit 5 hodin na LOW (3,5l hrnec).
Nakonec vmíchat smetanu, v případě potřeby trochu zahustit troškou instantní jíšky.
Na olivovém oleji orestovat maso, aby se zatáhlo.
Maso přendat do hrnce, osolit a zasypat rajčaty a hříbky.
Vše zalít passatou.
Pomalit 5 hodin na LOW (3,5l hrnec).
Nakonec vmíchat smetanu, v případě potřeby trochu zahustit troškou instantní jíšky.
Krůtí maso nakrájet na větší kostky, hříbky pokrájet na kousky, rajčata nechat celá.
Na olivovém oleji orestovat maso, aby se zatáhlo.
Maso přendat do hrnce, osolit a zasypat rajčaty a hříbky. Vše zalít passatou.
Pomalit 5 hodin na LOW.
Nakonec vmíchat smetanu, v případě potřeby trochu zahustit troškou instantní jíšky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
krišon
(upraveno)
30. 1. 2018, 10:53
Dělala jsem v normálním hrnci, ale ta kombinace hříbků,rajčátek, smetany a krůtího masa byla prostě jedinečná