(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Králík à la svíčková
Potřebné ingredience
díly z králíka, malá sklenice směsi Halali (320 g), 2-3 čerstvé mrkve, 1 petržel, kousek celeru, 100 - 150 g sladké smetany, sůl, cukr, citrónová šťáva
Postup přípravy
Králičí díly naložit do lednice na 1-3 dny do zeleninové směsi - Halali + pokrájená čerstvá zelenina.
Pomalit 6 hodin na LOW (3,5l hrnec).
Po vyjmutí masa do hrnce přilít smetanu a tyčovým mixérem rozmixovat do hladka. V případě potřeby je možno dochutit solí, cukrem a citronovou šťávou a dohustit instantní jíškou.
Pomalit 6 hodin na LOW (3,5l hrnec).
Po vyjmutí masa do hrnce přilít smetanu a tyčovým mixérem rozmixovat do hladka. V případě potřeby je možno dochutit solí, cukrem a citronovou šťávou a dohustit instantní jíškou.
Králičí díly naložit do lednice na 1-3 dny do zeleninové směsi - Halali + pokrájená čerstvá zelenina. Pomalit 5-6 hodin na LOW (podle množství surovin). Po vyjmutí masa do hrnce přilít smetanu a tyčovým mixérem rozmixovat do hladka. V případě potřeby je možno dochutit solí, cukrem a citronovou šťávou a dohustit instantní jíškou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
malmar
(upraveno)
11. 1. 2018, 21:13
nahlásit