(recept
si oblíbilo 27 návštěvníků)
KOKOSKY HNED MĚKKÉ A VLÁČNÉ
Potřebné ingredience
4 bílky, špetka soli, 150 krupicového cukru, 1 vanilinový cukr, 70 g měkkého tvarohu ( z kostky, ne z vaničky), 200 g kokosu
Postup přípravy
Bílky se špetkou soli ušleháme skoro do tuha, pak přidáme cukry a ušleháme lesklý tuhý sníh. Pak opatrně vmícháme kokos a tvaroh. Lžičkou klademe na plech ( pokrytý papírem na pečení) malé hromádky.
Pečeme při 150 st. ( horkovzduch 130 st.) asi 15 minut do zlatova. Tvaroh je skvělý fígl, není tam znát ale kokosky jsou hned měkké a měkké ale i vydrží.
Pečeme při 150 st. ( horkovzduch 130 st.) asi 15 minut do zlatova. Tvaroh je skvělý fígl, není tam znát ale kokosky jsou hned měkké a měkké ale i vydrží.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Raguella
(upraveno)
15. 12. 2019, 23:33
Určitě vyzkouším,děkuji za receptík.
b.jana
(upraveno)
18. 12. 2018, 16:39
Veliká pochvala, jsou fakt bezvadné, první kokosky které se mi neroztekly. Už jsem ani neměla odvahu se do kokosek pouštět. Neměla jsem tvaroh, použila jsem místo něj žervé, ale ani tak nebyl problém. Výborná práce s těstem, krásně drží tvar. Dala jsem ochutnat sousedkám a hned si opsaly recept . Díky!!!
andyy
(upraveno)
16. 12. 2017, 15:05
Danda Moštěničák
(upraveno)
16. 12. 2017, 7:43
ráda vyzkouším
malmar
(upraveno)
11. 12. 2017, 21:49
Dadia
(upraveno)
11. 12. 2017, 20:24
Káťo, jsou luxusní! Moc děkuji za recept! Píšu si ho mezi oblíbené Kokosky mají snad jen jedinou vadu... jedna dávka je opravdu málo
mandusa
(upraveno)
5. 12. 2017, 21:08
Ďakujem za receptík,vyskúšam.