(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Dušené vepřové maso na hlávkovém zelí
Potřebné ingredience
Asi půl kila plecka,větší cibule,půl hlávky menšího zelí,olej,sůl,pepř,kmín,masox,rýže,záklechtka
Postup přípravy
Na rozpáleném oleji osmahneme na kostky nakrájené maso do zlatova,až poté osolíme,opepříme,okmínujeme a přidáme na jemno nakrájenou cibuli,pražíme.Podlejeme vodou a přidáme masox.Jakmile máme maso poloměkké,přidáme na jemno nakrájené zelí a dusíme až je maso měkké.Nakonec zahustíme záklechtkou.
Jako přílohu vřele doporučuji vařenou rýži podle Idiny,zde je recept!
--------------------------------------------------------------------------------------------
3varné sáčky rýže,2lžíce oleje,1kostka slep.bujonu,půl cibule,sůl,
Do vroucí vody vložíme ve studené vodě oprané sáčky rýže,přidáme sůl,bujon,olej,cibuli.Vaříme 15minut,poté vypneme a necháme dojít asi 5min.pod pokličkou.
Jako přílohu vřele doporučuji vařenou rýži podle Idiny,zde je recept!
--------------------------------------------------------------------------------------------
3varné sáčky rýže,2lžíce oleje,1kostka slep.bujonu,půl cibule,sůl,
Do vroucí vody vložíme ve studené vodě oprané sáčky rýže,přidáme sůl,bujon,olej,cibuli.Vaříme 15minut,poté vypneme a necháme dojít asi 5min.pod pokličkou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
teoder36
(upraveno)
9. 8. 2008, 18:35
Vynikající a rychlé,moc nám chutnalo
Vlasta V.
(upraveno)
16. 4. 2008, 14:36
Tak jsem potřebovala rychlou večeři a ve špajzu zbylo zelí,tak bylo vyhráno,jen místo plecka jsem měla ještě zbytek naloženého masa v marinádě a jako příloha byly těstoviny
Kamek
(upraveno)
11. 4. 2008, 11:15
Tak uvařeno,okoštováno a musím moc pochválit ,je to vynikajícííííí a rychlééé,doufám,že budu pochválená