NAROZENINOVÝ
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Korpusy: citronový a kakaový - vykrajované do kruhů, aby tvořily šachovnici
Krém: smetanovo mascarponový s hořkou čokoládou
čokoládová ganache + máslovo mascarponový krém na obmazání celého dortu
Lesklá čokoládovo želatinová poleva obarvená potravinářskou fialkovou barvou
a čokoládová poleva
Ozdoby z domácího mléčného marcipánu
Pečeno ve formě o průměru: 23 cm
Váha celého dortu: 2,5 kg
Krém: smetanovo mascarponový s hořkou čokoládou
čokoládová ganache + máslovo mascarponový krém na obmazání celého dortu
Lesklá čokoládovo želatinová poleva obarvená potravinářskou fialkovou barvou
a čokoládová poleva
Ozdoby z domácího mléčného marcipánu
Pečeno ve formě o průměru: 23 cm
Váha celého dortu: 2,5 kg
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé