(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Tatranské řezy
Potřebné ingredience
1 testo 6 vajec,17dkg cukr krupice,20dkg polohrube mouky. 2 testo 5 bilku 7dkg cukr krupice, 30dkg cukr moucka. Merunkova marmelada,slehacka a cervena marmelada na ozdobu
Postup přípravy
1 testo rozdelime si vejce.Bilky vyslehame s pulkou cukru (8,5dkg) cukru,zloutky uslehame se zbylou pulkou cukru (8,5dkg),pridame mouku tu zaslehame a pomalu zamichame bilky. 2 testo vyslehame bilky s cukrem a pote pridame mouckovy cukr a vyslehame znovu. Nanasime na plech 1prouzek 1 testa (zlute) 2 prouzek 2 testa (snih) a stridame. Druhy plech udelame obracene 1 prouzek snih,2 prouzek testo. Peceme na 180 stupnu. Upeceny plat obratime a jeste teple mazeme merunkovou marmeladou a priklopime druhym platem. Krajime teple.Ozdobime slehackou a marmeladou.
Testo na plech
:)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
eče
(upraveno)
21. 9. 2017, 7:19
A nějaký tuk tam není? To musí být suché a tvrdé.
krišon
(upraveno)
21. 9. 2017, 11:57
@eče
Je to asi slovenská verze našich kardinálových řezů
Digklariska
(upraveno)
21. 9. 2017, 11:48
@eče
Suche to neni a tvrde taky ne je tam ta marmelada a slehacka.Tento zakusek se prodava v cukrarne suchy bych to taky nejedla