Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Tatranské řezy

0.0
Tatranské řezy

Potřebné ingredience

1 testo 6 vajec,17dkg cukr krupice,20dkg polohrube mouky. 2 testo 5 bilku 7dkg cukr krupice, 30dkg cukr moucka. Merunkova marmelada,slehacka a cervena marmelada na ozdobu

Postup přípravy

1 testo rozdelime si vejce.Bilky vyslehame s pulkou cukru (8,5dkg) cukru,zloutky uslehame se zbylou pulkou cukru (8,5dkg),pridame mouku tu zaslehame a pomalu zamichame bilky. 2 testo vyslehame bilky s cukrem a pote pridame mouckovy cukr a vyslehame znovu. Nanasime na plech 1prouzek 1 testa (zlute) 2 prouzek 2 testa (snih) a stridame. Druhy plech udelame obracene 1 prouzek snih,2 prouzek testo. Peceme na 180 stupnu. Upeceny plat obratime a jeste teple mazeme merunkovou marmeladou a priklopime druhym platem. Krajime teple.Ozdobime slehackou a marmeladou.

Testo na plech

:)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

eče 21. 9. 2017, 7:19
A nějaký tuk tam není? To musí být suché a tvrdé.
krišon 21. 9. 2017, 11:57
@eče Je to asi slovenská verze našich kardinálových řezů
Digklariska 21. 9. 2017, 11:48
@eče Suche to neni a tvrde taky ne :-) je tam ta marmelada a slehacka.Tento zakusek se prodava v cukrarne :-) suchy bych to taky nejedla ;)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie