MEDOVÝ S KYTIČKAMI
Potřebné ingredience
JEN PRO ISNSPIRACI
Postup přípravy
Medové pláty na spodní dort - 9 ks, na horní dort - 9 ks
Krém: karamelový s máslem a karamelovým neslazeným pudinkem
Krém: smetanový z 500 ml smetany na šlehání 33%
Sirup na korpusy: 1 PL karamelového mléka + 100 ml převařené vychlazené vody + 1 ČL rozspustné kávy
a 1 PL rumu (nebo rumové esence)
Dále: drcené odkrojky medových plátů a hrst opražených vlašských drcených ořechů na posypání
Čokohmota na horním malém dortu + růžičky z domácího mléčného marcipánu
Průměr spodního dortu = 25 cm, průměr horního dortu = 19 cm
Váha spodního dortu: 2350 g
Váha horního dortu: 1550 g
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3900 g
Krém: karamelový s máslem a karamelovým neslazeným pudinkem
Krém: smetanový z 500 ml smetany na šlehání 33%
Sirup na korpusy: 1 PL karamelového mléka + 100 ml převařené vychlazené vody + 1 ČL rozspustné kávy
a 1 PL rumu (nebo rumové esence)
Dále: drcené odkrojky medových plátů a hrst opražených vlašských drcených ořechů na posypání
Čokohmota na horním malém dortu + růžičky z domácího mléčného marcipánu
Průměr spodního dortu = 25 cm, průměr horního dortu = 19 cm
Váha spodního dortu: 2350 g
Váha horního dortu: 1550 g
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3900 g
Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé