Zobrazit přihlášovací formulář

Pomalý hrnec

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Marinované krůtí nožky

0.0
Marinované krůtí nožky

Potřebné ingredience

krůtí stehna, cibule, 1dcl černého piva (nebo vody); * NA MARINÁDU: 1 lžička grilovacího koření (používám od Avokáda Grilovací koření s česnekem), 1 lžička sladké papriky, ½ lžičky granulovaného česneku, bílý pepř, olej

Postup přípravy

12-24 hodin předem připravit marinádu - všechny suroviny smíchat.

Krůtí nohy na několika místech proříznout, marinádu zatřít do masa, přendat do uzavřené nádoby a nechat uležet v chladničce.

Do hrnce na dno rozložit cibuli pokrájenou na kolečka, na ní položit stehna, podlít panákem černého piva (nebo vody).
Pomalit na LOW 5-6 hodin (3,5l hrnec).

Maso vyjmout, šťávu s cibulí rozmixovat ponorným mixérem, případně zahustit trochou hotové jíšky (a případně dosolit).

Krůtí nohy na několika místech proříznout, marinádu zatřít do masa, přendat do uzavřené nádoby a nechat uležet v chladničce.Do hrnce na dno rozložit cibuli pokrájenou na kolečka, na ní položit stehna, podlít panákem černého piva (nebo vody).

Pomalit na LOW 5 hodin (HIGH 4 hodiny). Maso vyjmout, šťávu s cibulí rozmixovat ponorným mixérem, případně zahustit trochou hotové jíšky (a případně dosolit).

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie