(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Marinované krůtí nožky
Potřebné ingredience
krůtí stehna, cibule, 1dcl černého piva (nebo vody); * NA MARINÁDU: 1 lžička grilovacího koření (používám od Avokáda Grilovací koření s česnekem), 1 lžička sladké papriky, ½ lžičky granulovaného česneku, bílý pepř, olej
Postup přípravy
12-24 hodin předem připravit marinádu - všechny suroviny smíchat.
Krůtí nohy na několika místech proříznout, marinádu zatřít do masa, přendat do uzavřené nádoby a nechat uležet v chladničce.
Do hrnce na dno rozložit cibuli pokrájenou na kolečka, na ní položit stehna, podlít panákem černého piva (nebo vody).
Pomalit na LOW 5-6 hodin (3,5l hrnec).
Maso vyjmout, šťávu s cibulí rozmixovat ponorným mixérem, případně zahustit trochou hotové jíšky (a případně dosolit).
Krůtí nohy na několika místech proříznout, marinádu zatřít do masa, přendat do uzavřené nádoby a nechat uležet v chladničce.
Do hrnce na dno rozložit cibuli pokrájenou na kolečka, na ní položit stehna, podlít panákem černého piva (nebo vody).
Pomalit na LOW 5-6 hodin (3,5l hrnec).
Maso vyjmout, šťávu s cibulí rozmixovat ponorným mixérem, případně zahustit trochou hotové jíšky (a případně dosolit).
Krůtí nohy na několika místech proříznout, marinádu zatřít do masa, přendat do uzavřené nádoby a nechat uležet v chladničce.Do hrnce na dno rozložit cibuli pokrájenou na kolečka, na ní položit stehna, podlít panákem černého piva (nebo vody).
Pomalit na LOW 5 hodin (HIGH 4 hodiny). Maso vyjmout, šťávu s cibulí rozmixovat ponorným mixérem, případně zahustit trochou hotové jíšky (a případně dosolit).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé