(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Slaná ovesná kaše VÝBORNÁ
Potřebné ingredience
hrst ovesných vloček - já používám jemné (jsou trochu pomleté), trošku mléka. anglickou slaninu, pórek, 1 kostka měkkého sýru bez příchuti, vegeta, sůl, máslo
Postup přípravy
Hrst vloček namočíme do mléka - stačí troška mléka, aby se vločky napily. Na másle mírně opečeme nakrájenou anglickou slaninu a jemně nakrájený pórek. Přidáme kostku měkkého sýra a rozmícháme. Poté přidáme namočené vločky a pořádně zamícháme. Dochutíme vegetou a solí. S vločkami to už moc nevařte, ať z toho není koule. Stačí chvilika, jakmile to začne houstnout, tak pryč z plotýnky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
XALMA
(upraveno)
23. 10. 2009, 13:06
Kaše byla výborná jen jsem vynechala tu anglickou a fakt supr oběd