Zobrazit přihlášovací formulář

Pomazánky

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Provensálská pomazánka

0.0
Provensálská pomazánka

Potřebné ingredience

200 g Lučiny, 1 lžíce másla nebo ramy, 2 stroužky česneku, cca 20 černých oliv, sůl, oregáno dle chuti

Postup přípravy

Lučinu utřeme s máslem, v případě potřeby zředíme trochou mléka, přidáme prolisovaný česnek, nasekané černé olivy, okořeníme oreganem a osolíme. Mažeme na pečivo, nejlépe čerstvou křupavou bagetu. Výborná je také na teplé, na olivovém oleji opečené plátky veky či bagety.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

AndikC 31. 12. 2009, 13:04
Díky za receptík |:o) (L) Letošní Silvestr (sampus) (novy rok) budu za Hvězdu-takovou pomazánku nidko nedělá (H) ;-) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie