(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Provensálská pomazánka
Potřebné ingredience
200 g Lučiny, 1 lžíce másla nebo ramy, 2 stroužky česneku, cca 20 černých oliv, sůl, oregáno dle chuti
Postup přípravy
Lučinu utřeme s máslem, v případě potřeby zředíme trochou mléka, přidáme prolisovaný česnek, nasekané černé olivy, okořeníme oreganem a osolíme. Mažeme na pečivo, nejlépe čerstvou křupavou bagetu. Výborná je také na teplé, na olivovém oleji opečené plátky veky či bagety.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
AndikC
(upraveno)
31. 12. 2009, 13:04
Díky za receptík Letošní Silvestr budu za Hvězdu-takovou pomazánku nidko nedělá