Broskvové pokušení
Potřebné ingredience
Těsto: 4 vejce (z bílků sníh), 200 g moučkového cukru, 200 g polohrubé mouky, 100 ml oleje, 100 ml mléka, 1 prášek do pečiva. Náplň: 1 velký broskvový kompot (820 g), 2 tvarohy (v celofánu), 2 x 250 ml šlehačky, 1 hrnek moučkového cukru. Poleva: 2 pudingy bez vaření (Dr. Oetker Créme Olé vanilka), 400 ml šťávy z použitého kompotu (pokud je šťávy málo, doplníme vodou do objemu 400 ml).
Postup přípravy
Náplň: Vyšleháme tvaroh s cukrem v hladkou hmotu, šlehačku vyšleháme zvlášť a opatrně vmícháme do tvarohu. Namažeme na ovoce a dáme vystydnout do ledničky (není nutné).
Poleva: Z pudingového prášku a ze šťávy z kompotu ušleháme puding. Naplníme s ním zdobící sáček a cik-cak stříkáme na tvarohovou hmotu.
1 hrnek = 250 ml
TIP: Hotový moučník je možné posypat třeba strouhanou čokoládou :o)
Broskvový kompot (820 g) a 2 pudingy bez vaření (Dr. Oetker Créme Olé vanilka).
Na vychladlý piškot přidáme pokrájené ovoce.
Krém.
Krém namažeme opatrně na ovoce.
Ušleháme puding.
Pudingem naplníme zdobící sáček a cik-cak stříkáme na tvarohovou hmotu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé