(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Hovězí na česneku se špenátem
Potřebné ingredience
500 g hovězího masa, 5 stroužů česneku, 1 cibule (nebo pár šalotek), 150-200 g listového baby špenátu, sůl, pepř
Postup přípravy
Nejprve si připravit suroviny: maso nakrájet na plátky (nebo kostky, nebo nudličky), česnek nakrájet na plátky, cibuli pokrájet na co nejtenčí měsíčky.
Na dno hrnce nasypat cibuli, na ní rozložit maso - osolit, opepřit.
Maso zasypat plátky česneku a lehce podlít vodou.
Pomalit na LOW 4½ hodiny (3,5l hrnec).
Přidat trochu záklechtky, promíchat s masem a nasypat špenát.
Pomalit na LOW ještě ½ hodiny.
Na dno hrnce nasypat cibuli, na ní rozložit maso - osolit, opepřit.
Maso zasypat plátky česneku a lehce podlít vodou.
Pomalit na LOW 4½ hodiny (3,5l hrnec).
Přidat trochu záklechtky, promíchat s masem a nasypat špenát.
Pomalit na LOW ještě ½ hodiny.
Nejprve si připravit suroviny: maso nakrájet na plátky (nebo kostky, nebo nudličky), česnek nakrájet na plátky, cibuli pokrájet na co nejtenčí měsíčky.
Na dno hrnce nasypat cibuli, na ní rozložit maso - osolit, opepřit. Maso zasypat plátky česneku a lehce podlít vodou.
Pomalit na LOW 4½ hodiny. Přidat trochu záklechtky, promíchat s masem.
Nasypat špenát a pomalit na LOW ještě ½ hodiny.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé