Pařez (2017)
![Pařez (2017)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/170605/12/j163205.jpg)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus a čokoládová korpus, pařížský čokoládový krém, čokoládová ganache, ovoce. Průměr 22cm, váha cca 3kg.
Postup přípravy
Vlastní potahovací hmota pro modelaci ozbod a králíčka, barveno práškovýni barvami.
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/170605/12/k205985.jpg)
detail 1
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/131221/10/b192716-1387617662.jpg)
Nadys
(upraveno)
5. 6. 2017, 12:48
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![,-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/18.gif)