KAMION V 3D
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Korpus: 2x vanilkový a 1 x kakaový o rozměrech 30x40 cm
Krém: vařený francouzký čokoládový + karamelový
Fondán na potažení: obarvený červenou potravinářskou barvou
Kola a podvozek z černé Montany
Spotřeba fondánu: 1100 g
Spotřeba Montany: 400 g
Celková váha dortu: 5 kg
Krém: vařený francouzký čokoládový + karamelový
Fondán na potažení: obarvený červenou potravinářskou barvou
Kola a podvozek z černé Montany
Spotřeba fondánu: 1100 g
Spotřeba Montany: 400 g
Celková váha dortu: 5 kg
Pohled z levé strany
Ještě jeden pohled
Pohled z pravé strany
Pohled shora
Pohled zezadu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Marta.Raidova
(upraveno)
2. 5. 2017, 11:47
chalupnicka
(upraveno)
28. 4. 2017, 6:27
Česťa kuba
(upraveno)
27. 4. 2017, 21:52
Hodně povedené
janymonca
(upraveno)
27. 4. 2017, 19:58