(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Uzasny korpus podle nemeckeho receptu
Potřebné ingredience
6 vajec, 6lz. horke vody, 300g cukru, 2 bal. van.cukru, 200g hl.mouky, 2 cajove lz. zarovnane prasek do peciva, 100g skrob amylon
Postup přípravy
Vejce cele, horka voda, cukr se vysleha a pak se po lzickach pomalu pridava smichana prosata mouka se skrobem a pr do pecem jen se to lehce spoji. Dame pect! Snad Vas take potesi tak jako me. Je to jak pericko. rnrnZ 6 vajec je na dort...z polovicni davky na roladu...take uzasna
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
liba1963
(upraveno)
19. 4. 2017, 10:09
Dobrý den,tam není žádný tuk???Není korpus suchý?
Raduska
(upraveno)
19. 4. 2017, 15:41
@liba1963
Zadny tam neni a suchy nam neprisel. Byl krasne nadychany a ve spojeni s kremem z mascarpone byl opravdu vynikajici. Jako pericko byl ten korpus.
evicela
(upraveno)
19. 4. 2017, 10:08
30 dg cukru? Tak to musí být sladké jako cumel
Raduska
(upraveno)
19. 4. 2017, 15:42
@evicela
Neprislo nam to. Prokladala jsem kremem z mascarpone a cerstve jahody.
liba1963
(upraveno)
19. 4. 2017, 10:30
@evicela
Na 6 vajec?Tak to určitě ne
Nadys
(upraveno)
19. 4. 2017, 9:27
českolipačka
(upraveno)
16. 4. 2017, 15:18
jak pečeme, prosím? V hodně vyhřáté troubě krátce nebo ve střední déle? Aby se to nevysušilo...
Raduska
(upraveno)
19. 4. 2017, 7:27
@českolipačka
Ja pekla cca 35 minut na 180° U originalniho receptu je pouze popis jak pect roladu 180°C eletricka/200° horkovzdusna a pect cca.10min.
českolipačka
(upraveno)
20. 4. 2017, 7:30
@Raduska
díky za odpověď, o víkendu vyzkouším s jahodovým krémem
laskonka333
(upraveno)
15. 4. 2017, 12:27