PADESÁTKA S BAGREM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Kakaový korpus
Smetanový krém: mascarpone, šlehačka, zakysanka a tvaroh
Ananasové pyré: ananasové kompoty v plechovce a smetanové pudinky
Fondán na potažení dortu
Bagr: čokoládové tatranky slepované čokoládovou ganáší a vytvarován do požadovaného tvaru, potažený domácím mléčným marcipánem. Spodní část bagru s pásy jsou vymodelovány přímo z marcipánu. Váha bagru: 500 g.
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4.600 g
Smetanový krém: mascarpone, šlehačka, zakysanka a tvaroh
Ananasové pyré: ananasové kompoty v plechovce a smetanové pudinky
Fondán na potažení dortu
Bagr: čokoládové tatranky slepované čokoládovou ganáší a vytvarován do požadovaného tvaru, potažený domácím mléčným marcipánem. Spodní část bagru s pásy jsou vymodelovány přímo z marcipánu. Váha bagru: 500 g.
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4.600 g
Pohled z pravé strany
Pohled z levé strany
Zadní pohled
Letecký pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé