DELFÍNCI PRO SOFINKU
Potřebné ingredience
JEN PRO ISNSPIRACI
Postup přípravy
Medovníkové pláty o rozměru 35 x 25 cm
Krém č. 1: karamelový z uvařeného slazeného mléka Salko + máslo + neslazený karamelový pudink
Krém č. 2: mascarponovo-smetanový s tvarohem
Obmazání celého dortu: čokoládová ganache
Potaženo: obarveným fondánem a zdobeno domácím mléčným marcipánem
CELKOVÁ VÁHA: 4.700 g
Krém č. 1: karamelový z uvařeného slazeného mléka Salko + máslo + neslazený karamelový pudink
Krém č. 2: mascarponovo-smetanový s tvarohem
Obmazání celého dortu: čokoládová ganache
Potaženo: obarveným fondánem a zdobeno domácím mléčným marcipánem
CELKOVÁ VÁHA: 4.700 g
Trochu jiný pohled
Pohled zezadu
Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé