Rychlá jitrnicová polévka
Potřebné ingredience
2 jitrnice,1 a 1/4 l vody,asi 100g kořenové zeleniny( kousek mrkve,petržrlr,celeru),1 masox ( bez glutamátu),peř,sůl,majoránku,česnek na dochucení
Postup přípravy
Obsah jitrnic vytlačíme do hrnce,zalijeme vodou a rozšleháme.přidáme zeleninu nahrubo nastrouhanou,masox a vaříme do změknutí zeleniny.Dochutíme,solí,pepřem,majoránkou a česnekem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
KáKá
(upraveno)
20. 2. 2017, 14:00
Proč máte v každé polévce kostku masoxu?To neumíte vařit bez něj?Odjakživa mi k dochucení všech polévek stačila sůl,max koření a bylinky.
marsi-28
(upraveno)
11. 3. 2017, 23:59
@KáKá
Co je na tom špatného?Také používám různá dochucovadla.
chalupnicka
(upraveno)
20. 2. 2017, 15:07
@KáKá
Každý hold máme jinou kuchyni a každý vaříme jinak. Já používám-ne do všech polévek- kostku bez glutamátu .
KáKá
(upraveno)
20. 2. 2017, 15:28
@chalupnicka
Masox bez glutamátu neznám ale samozřejmě je to vaše volba
jad
(upraveno)
20. 2. 2017, 17:52
@KáKá
Masox bez glutamátu je dnes běžná věc
laskonka333
(upraveno)
19. 2. 2017, 16:08