(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Játrová omáčka

Potřebné ingredience
Vepřové játra, kmín, sůl, pepř, olej, cibule, hladká mouka, česnek.
Postup přípravy
Cibuli orestovat do světle hněda, dát játra na kostky, opepřit, posypat kmínem, zalít teplou vodou. Po změknutí jater, zahustit hladkou moukou s vodou. Na konci osolit a přidat prolisovaný česnek. Podávat s knedlíkem, rýží nebo jen chlebem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Petruša1
(upraveno)
28. 3. 2017, 12:58
jak se cca vaří játra dlouho? Vařím poprvé...
nahlásit

Zmolda
(upraveno)
28. 3. 2017, 13:03
@Petruša1
Chvílu nevím cca 20 minut max 30, hlavně solit až na konci.
nahlásit

Petruša1
(upraveno)
28. 3. 2017, 13:42
@Zmolda
Fakt,ježíš,už tam jsou skoro hodinu ,díky

nahlásit

Zmolda
(upraveno)
28. 3. 2017, 13:43
@Petruša1
Tak to určitě nevadí, játra jsou docela rychle.
nahlásit
Danda Moštěničák
(upraveno)
9. 2. 2017, 20:06
Uplně se mi sbíhají sliny. Asi si ji o víkendu uvařím. Já nedávám česnek, ale zkusila jsem přidat trošku majoránky a je to super, doporučuji.

nahlásit