Drobenkový koláč- zdravý !

Potřebné ingredience
těsto - 200g žitné mouky, 50g Hery, 1 vejce, špetka soli, med nápln- vanička odtučněného tvarohu, 1 vejce, med dále - jablka, ořechy, skořice
Postup přípravy
Těsto : 200g žitné mouky, 50g rozpuštěné Hery, 1 vejce, špetka soli, velká lžíce medu...smícháš, vznikne drobenka, 1/3 dáš bokem, do zbytku naliješ trošku mléka nebo vody a je z toho těsto
Náplň: vanička odtučněného tvarohu, 1 vejce, lžíce medu
Dortovou formu vyložíš pečícím papírem. Jako první jde těsto, pak tvarohová nápň, pokladeš jablkama nakrájenýma na plátky ( 2 ks), poprášíš skořicí, posypeš plátkama mandlí nebo sekanýma vlašákama, nahoru drobenka a šup do předehřáté trouby.
Náplň: vanička odtučněného tvarohu, 1 vejce, lžíce medu
Dortovou formu vyložíš pečícím papírem. Jako první jde těsto, pak tvarohová nápň, pokladeš jablkama nakrájenýma na plátky ( 2 ks), poprášíš skořicí, posypeš plátkama mandlí nebo sekanýma vlašákama, nahoru drobenka a šup do předehřáté trouby.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé