(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Kremrole
Potřebné ingredience
Hladká mouka, šlehačka, máslo, žloutky, sůl, peč.prášek 400g hladké mouky, 250 ml šlehačky, sůl, 250 g másla, 2 žloutky, pečivový prášek.
Postup přípravy
Zadělá se těsto a nechá přes noc v lednici. Rozválí se na 2 milimetry silný plát. Nakrájí se proužky a namotají na trubičky. Potřít vejcem a pečou se v horké troubě zprudka.
Náplň: 6 bílků, 300g cukru krupice, nebo 10 bílků 500g cukru krupice. Cukr nasypeme do bílků a šleháme ve vodní lázni do zhoustnutí. Pak ještě šleháme do zchladnutí. Plníme sáčkem z obou stran.
Náplň: 6 bílků, 300g cukru krupice, nebo 10 bílků 500g cukru krupice. Cukr nasypeme do bílků a šleháme ve vodní lázni do zhoustnutí. Pak ještě šleháme do zchladnutí. Plníme sáčkem z obou stran.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé