Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Pečená krkovice v marinádě s kávou

0.0
Pečená krkovice v marinádě s kávou

Potřebné ingredience

1,5kg krkovice,300gkečupu,1 lžička mleté kávy,5 stroužku česneku,4 cibule,100g hrubozrné hořtice,50g cukru krupice,100ml Budvaru 12st.,sul.barevný pepř

Postup přípravy

Cibuli a česnek nasekáme najemno,přidáme kečup,hořtici kávu,pivo a koření.Vymícháme hustou marinádu,do které vložíme maso na krájené a necháme nejlépe přes noc marinovat.Marinované masíčko přendáme na plech s pečícím papírem a pečeme40-45 ,záleží na troubě,při teplotě 170.Moc dobré,sosík nemá chybu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

MartinaZh 10. 9. 2009, 16:33
Výborné, všem doporučuji! (Y) (Y) (Y)
enestejša 9. 3. 2009, 14:25
Teď jsem tento recept vyzkoušela s krkovičkou, jinak ho děláváme z bůčku a v létě grilujeme.
gabulle 29. 3. 2008, 17:25
tu kávu jako normálně nabrat z pytlíčku a jen tak ji tam dát?? *-)
Nikynaaa 29. 3. 2008, 17:44
@gabulle :-)normálně s pytlíčku,nebojte se toho,je to skvělý dlabanec, (L)
Zrušený účet 29. 3. 2008, 14:30
Páni, marinádu s kávou jsem ještě nedělala. To musím zkusit. Akorát nevím jak vypadá ta hrubozrnná hořčice. Kde ji koupím? *-)
Nikynaaa 29. 3. 2008, 17:04
@ Mužete klidně dát i krémžskou,hrubozrná -jsou to jenom zrníčka a májí jí v kauflandu a asi už všude *-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie