KRÉMOVÝ OBDÉLNÍK S KYTIČKAMI
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: 2 x kávový + 1 x světlý vanilkový, KRÉM: č.1 - máslový s vanilkovým pudinkem s kapkou rumu, krém č.2 - pařížský ze šlehačky 33% a čokolády Ledové kaštany. SIRUP na prokapání korpusů: uvařená instantní káva s cukrem. Boky obsypány rozdrobenými kousky korpusů, poleva čokoládová ganache, krém na zdobení pudinkovo máslový + přidání čokoládové ganache. Kytičky z domácího mléčného marcipánu. Pečeno na plechu 35 x 25 cm.
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3,40 kg.
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3,40 kg.
Pohled shora
Boční pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé