KRÉMOVÝ - NAROZENINOVÝ
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: čokoládový s kakaovým instantním cappuccinem a čokoládou, KRÉM: mascarpone se šlehačkou a tvarohem, rozmixované kompotové broskve zahuštěné vanilkovým pudinkem, DÁLE: čokoládová ganache, sekané mandle na obsypání, ZDOBENÍ: máslový krém s vanilkovým pudinkem a rozpuštěnou bílou čokoládou a do zbytku vanilkového krému přidána čokoládová ganache na dozdobení. Kytička a číslo z domácího mléčného marcipánu. Pečeno ve formě o průměru 25 cm.
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3 kg
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3 kg
Pohled z boku
Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé