Játrová paštička
Potřebné ingredience
8 plátků RACIO chlebíčků multigrain, 400 g kuřecích jater, 250 ml smetany ke šlehání, 3 střední cibulky, 4 lžíce rostlinného oleje, 50 ml brandy, sůl, pepř, polníček, 150 g zavařených cibulek.
Postup přípravy
Cibuli nakrájíme nahrubo a orestujeme na rozpáleném oleji dozlatova. Přidáme najemno nakrájená kuřecí játra a společně dusíme doměkka. Osolíme a okořeníme, podlijeme brandy, které necháme odpařit. Až směs vychladne, najemno pomeleme nebo rozmixujeme a smícáme s vyšlehanou smetanou. Paštiku natírýme na chlebíčky multigrain, zdobíme polníčkem a perlovou cibulkou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé