Fitness chléb bez mouky

Potřebné ingredience
...čistozrnný chléb jsem si oblíbila na první zakousnutí, ale jelikož u nás jsem ho viděla prodávat pouze v Lidlu, tedy spíše neviděla, protože regál je vždy prázdný (nevím, zda jen já mám takovou smůlu-jak je to u vás???) pustila jsem se do toho sama a metodou pokus-omyl jsem se dopracovala k výsledku, který nám i návštěvám tuze chutná, přičemž inspirací mi byla Monika Brýdová, která mě nakopla s tou vlákninou, dřív jsem zkoušela jiné pojivo jako mletý len, mleté chia, ale nikdy to nebylo úplně ono. Ještě jedna poznámka-chléb vyjde opravdu dost draho-nejíme ho denně, je to taková chuťovka na ozvláštnění. Takže, potřebujeme: 600g suché směsi, kterou tvoří 150g ovesných vloček a zbytek směs oříšků a semínek, moji obvyklou směs tvoří slunečnice, dýňová semena, chia, kešu, len, slané arašídy, vlašáky a mandle (mohou být i uzené-ještě lepší). Dále potřebujeme 3 lžíce sypkého psyllia-vlákniny-výrobců je spousta-koupíte ve Zdravé výživě nebo v lékárně, lžíci datlového sirupu (lze nahradit agávovým, javorových nebo i medem) 3 dl vody a 2 menší kávové lžičky soli.
Postup přípravy

.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu






















