Zavařování zelenin.přesnídávek pro děti
Potřebné ingredience
rady a zkušenosti za které děkuji
Postup přípravy
Chtěla bych si zavařit pár zeleninových přesnídávek..brambory,mrkev,brokolice,květák..sem tam rýži..aby jídlo pro nejmladšího člena rodiny bylo vždy po ruce..
Poradte jak zavařit tyto "polívky"...jak dlouho a na kolik stupňů sterilovat,zda dávat směs do skleniček teplou,či studenou..prostě takový ty základy konzervování, protože v tomto jsem zatím amatér..Skleničky od Hami a Hipp jsou asi nepoužitelné co? Mají taková slabá víčka,asi se moc nechytnou..o((
Poradte jak zavařit tyto "polívky"...jak dlouho a na kolik stupňů sterilovat,zda dávat směs do skleniček teplou,či studenou..prostě takový ty základy konzervování, protože v tomto jsem zatím amatér..Skleničky od Hami a Hipp jsou asi nepoužitelné co? Mají taková slabá víčka,asi se moc nechytnou..o((
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Zirafka.Kacka
(upraveno)
28. 3. 2008, 22:51
Pavli mrkněte na odkaz a přečtěte si diskusi, já sama jsem to nezkoušela, vařila jsem vždy čerstvé, ale Marcelka má samé skvělé recepty a tohle bude určitě taky super: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3850#diskuse Tak ať chutná