Jarní nádivka
Potřebné ingredience
6 ks žitného Knäckebrotu RACIO, 150 ml mléka, 3 vejce, 150 g šunky, 100 g hlívy ústřičné, špetka muškátového květu, 5 lžic olivového oleje, 3 stroužky česneku, hrst petrželové natě, pažitky a libečku, sůl, pepř
Postup přípravy
Knäckebroty rozemeleme v mixéru a zalijeme mlékem s rozšlehanými žloutky, špetkou muškátového květu a mletého pepře a necháme pět minut odležet. Šunku nakrájíme na kostičky a orestujeme dozlatova společně s houbami, poté přidáme k připravené směsi. Promícháme společně s nasekanými bylinkami, prolisovaným česnekem a olejem, nakonec zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků. Směs přendáme do zapékací mísy a zapékáme cca 15 minut při 190 °C. Dobrou chuť :-).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé