(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Pohanka s lilkem a cizrnou(nebo kuř.masem)
Potřebné ingredience
Pohanka, pórek, cizrna vařená nebo z plechovky (nebo kuřecí maso), lilek, sůl, pepř, česnek, kmín mletý, oliv.olej, parmezán
Postup přípravy
Pohanku povařit 5min a dát do tepla na 20 min. Na pánvi na oliv.ol.orestovat pórek (když chcete s masem,tak dáme na kousky kuřecí a orestujeme,pak vynechte cizrnu) a přidat na kousky nakrájený lilek-ochutit solí,pepřem,česnekem,kmínem a malinko podlít a podusit do změknutí.Když je to bez masa,přidám cizrnu z plechovky a hotouvou pohanku a prohřejeme. Posypat parmezánem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé