(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Vepřová plec na zelenině se žampiony

Potřebné ingredience
Vepřová plec,2 cibule,3 stroužky česneku,malý rajčatový protlak,ml.sladkou papriku,pepř,mrkev,petržel,celer, plechovku žampiónů sůl.
Postup přípravy
Na sádle osmahneme cibuli do zlatova,pak přidáme česnek na plátky a mírně osmahneme.Nakrájené maso na kostky osmahneme,aby se maso zatáhlo,opepříme přidáme ml.papriku necháme mírně orestovat.Pak přidáme rajčatový protlak a sůl.Vařila jsem v tlakovém hrnci 25 min.Pak jsem přidala mraženou zeleninu pod svíčkovou a žampiony,mírně povařila a zahustila záklechkou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
19. 4. 2016, 14:33

nahlásit

krišon
(upraveno)
17. 4. 2016, 8:43
Kořenovou zeleninu jsem použila čerstvou, žampiony taky a bylo to výborné ... ještě druhý den se ptali, jak to, že už nemáme ....
nahlásit

backa
(upraveno)
18. 4. 2016, 17:23
@krišon
Tak to je vidět,že jim chutnalo a jsem ráda,že jste vyzkoušela recept.

nahlásit