Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Hustopečský flamendr

0.0
Hustopečský flamendr

Potřebné ingredience

600g vepřové kýty, olej, sůl, worchesterská omáčka, vegeta, sádlo na smažení, křen

Postup přípravy

Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, nakrájíme na jemnější nudličky
osolíme, zakapeme olejem a necháme chvíli odležet. Na pánvi rozehřejeme
sádlo a orestujeme na něm jemně nakrájenou cibuli a maso. Jakmile
maso a cibule povolí, přidáme worchesterskou omáčku a odstavíme. Okořeníme
vegetou nebo feferonkami. Flamendra servírujeme s čerstvým chlebem,
posypaným strouhaným křenem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie