(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Hustopečský flamendr
Potřebné ingredience
600g vepřové kýty, olej, sůl, worchesterská omáčka, vegeta, sádlo na smažení, křen
Postup přípravy
Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, nakrájíme na jemnější nudličky
osolíme, zakapeme olejem a necháme chvíli odležet. Na pánvi rozehřejeme
sádlo a orestujeme na něm jemně nakrájenou cibuli a maso. Jakmile
maso a cibule povolí, přidáme worchesterskou omáčku a odstavíme. Okořeníme
vegetou nebo feferonkami. Flamendra servírujeme s čerstvým chlebem,
posypaným strouhaným křenem.
osolíme, zakapeme olejem a necháme chvíli odležet. Na pánvi rozehřejeme
sádlo a orestujeme na něm jemně nakrájenou cibuli a maso. Jakmile
maso a cibule povolí, přidáme worchesterskou omáčku a odstavíme. Okořeníme
vegetou nebo feferonkami. Flamendra servírujeme s čerstvým chlebem,
posypaným strouhaným křenem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé