(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Vepřová plněná kapsa se šlehačkou a brusinkami
Potřebné ingredience
4 silnější plátky z vepřové pečeně bez kosti, 5 dkg třené nivy, 5 dkg strouhaného eidamu ,5 dkg anglické slaniny, kompotované brusinky , smetana ke šlehání , pepř, sůl , koření na vepřový steak , olej
Postup přípravy
Nejdřív si připravíme náplň.
Do misky si dáme nivu, anglickou slaninu pokrájenou na drobné kousky a nastrouháme eidam- vše si promícháme.
Plátky masa osolíme , opepříme a uprostřed nařízneme ,aby vznikla kapsa.
Připravenou směsí tuto kapsu naplníme a spíchneme jehlou ( párátkem).
Posypeme steakovým kořením a z obou stran ve větší pánvi na oleji smažíme.
Maso během smažení obracíme.
Hotové měkké maso zalijeme smetanou, necháme probublat.
Podáváme s opékaným bramborem. Maso polijeme šťávou a ozdobíme kopečkem brusinek.
Do misky si dáme nivu, anglickou slaninu pokrájenou na drobné kousky a nastrouháme eidam- vše si promícháme.
Plátky masa osolíme , opepříme a uprostřed nařízneme ,aby vznikla kapsa.
Připravenou směsí tuto kapsu naplníme a spíchneme jehlou ( párátkem).
Posypeme steakovým kořením a z obou stran ve větší pánvi na oleji smažíme.
Maso během smažení obracíme.
Hotové měkké maso zalijeme smetanou, necháme probublat.
Podáváme s opékaným bramborem. Maso polijeme šťávou a ozdobíme kopečkem brusinek.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
yarkal
(upraveno)
24. 2. 2016, 12:31