Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Vepřová plněná kapsa se šlehačkou a brusinkami

0.0
Vepřová plněná kapsa se šlehačkou a brusinkami

Potřebné ingredience

4 silnější plátky z vepřové pečeně bez kosti, 5 dkg třené nivy, 5 dkg strouhaného eidamu ,5 dkg anglické slaniny, kompotované brusinky , smetana ke šlehání , pepř, sůl , koření na vepřový steak , olej

Postup přípravy

Nejdřív si připravíme náplň.

Do misky si dáme nivu, anglickou slaninu pokrájenou na drobné kousky a nastrouháme eidam- vše si promícháme.

Plátky masa osolíme , opepříme a uprostřed nařízneme ,aby vznikla kapsa.

Připravenou směsí tuto kapsu naplníme a spíchneme jehlou ( párátkem).

Posypeme steakovým kořením a z obou stran ve větší pánvi na oleji smažíme.

Maso během smažení obracíme.

Hotové měkké maso zalijeme smetanou, necháme probublat.

Podáváme s opékaným bramborem. Maso polijeme šťávou a ozdobíme kopečkem brusinek.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

yarkal 24. 2. 2016, 12:31
(Y) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie