(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Špagety s mušlemi sv. Jakuba a cuketou na pomerančích
Potřebné ingredience
Pro 6 osob: 1 balení Špagety "FARABELLA" 500 gr. 25 ks mušlí sv. Jakuba 1 menší cuketa 1 pomeranč 100 g rukola 1 skleničku bílého vína 1 lžíce černého kaviáru zeleninový vývar panenský olivový olej sůl pepř
Postup přípravy
V pánvi zlehka osmahneme mušle sv. Jakuba v extra panenském olivovém oleji, zalijeme bílým vínem a přidáme trošku pepře.
Cuketu omyjeme a nakrájíme na tenké nudličky.
Připravíme šťávu z pomeranče.
Vše přidáme do pánve s mušlemi a zalijeme 1 naběračkou zeleninového vývaru. Přidáme trošku soli a krátce povaříme, aby omáčka zhoustla.
Ve vroucí osolené vody se lžící olivového oleje uvaříme špagety podle návodu na obalu. Po uvaření těstoviny přidáme na pánev s mušlemi sv. Jakuba a cuketou, přidáme lžíci kaviáru a promícháme. Je-li to nutné, přidáme trošku zeleninového vývaru.
Špagety servírujeme na lůžku z rukoly a strouhanou pomerančovou kůrou.
Cuketu omyjeme a nakrájíme na tenké nudličky.
Připravíme šťávu z pomeranče.
Vše přidáme do pánve s mušlemi a zalijeme 1 naběračkou zeleninového vývaru. Přidáme trošku soli a krátce povaříme, aby omáčka zhoustla.
Ve vroucí osolené vody se lžící olivového oleje uvaříme špagety podle návodu na obalu. Po uvaření těstoviny přidáme na pánev s mušlemi sv. Jakuba a cuketou, přidáme lžíci kaviáru a promícháme. Je-li to nutné, přidáme trošku zeleninového vývaru.
Špagety servírujeme na lůžku z rukoly a strouhanou pomerančovou kůrou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé